Wumen visszér. Ne bagatellizáld el a visszerességet

Vadgesztenye

wumen visszér

Ne tedd Wumen visszér és nyáron sok nőnek okoz mindennapos problémát, hogy milyen rafinált ruhával, tudná eltakarni lába kisebb-nagyobb hibáit. A legtöbb esztétikai betegséget a lábon egy kis odafigyeléssel megelőzni, enyhíteni vagy akár teljesen meggyógyítani is lehet. Nézzük fentről lefelé, hogy mik az általánosan jelentkező bajok, s hogy mit érdemes tenni ellenük!

wumen visszér

A comb legismertebb és legzavaróbb problémája a cellulitisz. Kialakulásáról annyit, hogy zsír rakódik le a bőr alatt, amely gátolja a bőr alatti szövetek vér- s oxigén ellátását, így a területen egyre csak halmozódik a salakanyag.

wumen visszér

Sajnos, a narancsbőr nem csupán szépségünknek árt, de hozzájárulhat a testrészben értágulat, érkárosodás kialakulásához is.

Kezelésében a sport és az egészséges táplálkozás mellett nagy szerepe lehet a kozmetikai kúráknak is, valamint a bőséges folyadék bevitelnek.

GLAMOUR Stiletto Run

Jellemzően a combon jelentkezik a visszér kistestvére, az ún. A seprűér legtöbbször örökletesen alakul ki, és szerencsére fájdalmat nem okoz, viszont annál csúnyább.

wumen visszér

Az üzletekben kapható készítményekkel lehet javítani rajtuk, illetve lézeresen is korrigálhatóak, wumen visszér sajnos teljesen soha nem tűnnek el. Segít rajtuk még a hideg-meleg vizes váltott zuhanyzás hideggel befejezveés a pihenés - lehetőleg felpolcolt lábakkal.

wumen visszér

Legtöbbször a vádlin alakul ki visszér - sajnos ez is részben genetikai hajlam eredményeként, de a túlsúly vagy a túlzott terhelés is okozója lehet. A visszér már nagy odafigyelést igényel: a kitágult erekben a vér nehezebben áramlik, így az érintett végtagban komoly károsodást okozhat. Ha a családban rendszeres ez a panasz, érdemes rendszeresen kompressziós gyógyharisnyát viselni, illetve átmozgatni, valamint sokat pihentetni wumen visszér lábat.

wumen visszér

A kialakult visszereket kenőcsökkel, gyógyszerekkel, vagy műtéttel is kordában lehet tartani, egy azonban nagyon fontos: a fájó, dagadó visszerek orvosi kezelést igényelnek.

Fontos információk