Visszértágulat Ausztriában, 50%-ban az életmódunk okolható

Dr. Szabó Attila Ph.D

Szabó Attila PhD egyetemi adjunktus, érsebész, visszér-specialista évek óta kiemelten foglalkozik az alsó visszértágulat Ausztriában visszértágulatok kezelésével és diagnosztikájával.

visszértágulat Ausztriában

A hazai és nemzetközi visszérgyógyászat elismert szaktekintélye, rendszeresen hívják külföldre előadásokat és bemutató visszérműtéteket tartani. A Semmelweis Egyetemen belül először alkalmazott rádiófrekvenciás visszérkezelést, és vezette be az egyetem érsebészeti gyakorlatába az alsó végtagi vénás főtörzsek lézeres műtétjét és az oldalágak és seprűvénák lézeres kezelését.

visszértágulat Ausztriában

Jelenleg pedig Kelet-Európában egyedül ő végez ClariVein mechano-kémiai módszerrel érzéstelenítést nem igénylő visszérműtéteket. A több mint visszérműtét és kezelés tapasztalatával rendelkezik.

visszértágulat Ausztriában

A klinikákon visszérműtéteket és érfejlődési rendellenességgel született gyermekek és felnőttek ambuláns és műtéti ellátását végzem. A radiofrekvenciás visszérkezelést először alkalmaztam a Klinika gyakorlatában, a mechano-kémiai ablációs MOCA, ClariVein és a vénaragasztásos VenaSeal, Sapheon módszereket, az érzéstelenítés nélkül végzett visszérműtéteket pedig egyedüliként végzem egész Kelet-Európában.

visszértágulat Ausztriában

Fontos információk