Visszér tudomány

Index - Tudomány - Visszerek ellen alkohol

MTI Iowa államban 40 ezer nő visszér tudomány évtizedes vizsgálata járt ezzel az eredménnyel, amelyet az American Heart Journal közölt.

gyógyászati ​​kenőcs visszér

Az Egyesült Államokban évtizedek óta több nagy vizsgálatban tanulmányozzák az életmód, a táplálkozási szokások és a legfontosabb társadalmi gondot jelentő betegségek - szívinfarktus, rosszindulatú daganatok — összefüggéseit.

Az Iowa Women's Health Study ban indulta változás kora után lévő női önkéntessel. A vizsgálati alanyok rendszeresen kitöltötték azt a tételből álló kérdőívet, mely táplálkozási szokásaikra, életvitelükre vonatkozott.

csomagolja a visszér receptjeit

A befutó adatlapok értékelése már eddig is érdekes adatokat eredményezett. Három éve ebből a vizsgálatból született az a meglepő felismerés, hogyha a nők naponta négyszer-ötször kávéznak, az kifejezetten kedvező a szív- és érbetegségek megelőzése szempontjából.

tabletták a visszér viselésére a lábakon

A rendszeres kávéfogyasztás esetében a magyarázatot a kutatók a kávé antioxidáns visszér tudomány találták meg. Pamela L.

trophiás fekély visszérrel

Lutsey és munkatársai most azt vizsgálták, hogy a ritkábban tanulmányozott, alsó végtagi visszérgyulladások és az egyes tápanyagok fogyasztása között van-e valamilyen, eddig nem ismert összefüggés. Az első statisztikai értékelés azt jelezte, hogy a kávé a lábszáron, a combon bekövetkező, visszeres gyulladások szempontjából is védő hatású, de amikor egyéb szempontokat is figyelembe vettek, mint a testsúly, vagy az esetleges cukorbetegség, visszér tudomány a kapcsolat már nem bizonyult jelentősnek.

keresse fel a visszeres orvost

Az viszont egyértelműen kiderült, hogy azok az idősödő nők, akik naponta ittak alkoholt, ritkábban kaptak visszérgyulladást, mint azok, akik soha nem fogyasztottak szeszt.

A különbség 26 százalékos védettség volt az alkoholt fogyasztók javára.

hogyan kell helyesen bekenni a lábát visszérrel

Fontos információk