Visszér traumeel

Traumeel kenőcs arthritis

Törést kísérő vagy műtét utáni vizenyő vagy lágyrész duzzanat esetén.

visszér traumeel

Homeopátiás gyógyszerkészítmény. Gyógynövénykivonatból és ásványi anyagokból előállitott vizzel lemosható visszér traumeel kenőcs. A szervezet öngyógyitó törekvéseinek serkentésére alkalmas: ficam, zúzódás, vérömleny, ízületi folyadékgyülem, törést kísérő vagy mütét utáni vizenyő vagy lágyrész duzzanat esetén.

Ha Ön terhes, errőlfeltétlenül tájékoztassa  kezelőorvosát.

Különböző szerveket és szöveteket érintő gyulladásos folyamatok vagy azok alapján kifejlődött degeneratív elváltozások kiegészítő kezelésére, főképpen a támasztó-és mozgató rendszeren belüli kórfolyamatok csökkentésére visszér traumeel. Összetétel: Hepar sulfuris calcareum D6 0, visszér traumeel Mercurius solubilis Hahnemanni D6 0,04 g Atropa belladonna D1 0, g Aconitum napellus D1 0, g Achillea millefolium 0 0, g Hypericum perforatum D6 0, g Symphytum officinale D4 0,1 g Bellis perennis 0 0,1 g Chamomilla allergia és visszér 0 0,15 g Echinacea purpurea 0 0,15 g Echinacea angustifolia 0 0,15 g Hamamelis virginiana 0 0, g Visszér traumeel traumeel officinalis 0 0, g Arnica montana D3 1,5 g Adagolás, az alkalmazás módja: Ha az orvos másképpen nem rendeli, a kenőcsöt naponta kétszer reggel és esteesetleg naponta többször a kezelendő bőrfelületre kell juttatni és alaposan a bőrbe bedörzsölni.

Tudta-e Ön? A koronavírusról Koronavírusok: Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat. A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet.

Szükség esetén párakötés is alkalmazható. Ellenjavallat: Túlérzékenység a ható- vagy segédanyagokkal, ill. Mellékhatások: Egyedi esetekben túlérzékenységi reakciók léphetnek fel. Helyi allergiás reakciók bőrgyulladások előfordulhatnak.

visszér traumeel

Figyelmeztetés: Kerülni kell a kenőcs nagy bőrfelületen való alkalmazását. Amennyiben a panaszok a kezelés ellenére változatlanul fennállnak, ismételten orvoshoz kell fordulni. Terhesség és szoptatás esetén az alkalmazás megkezdése előtt ki kell kérni a kezelőorvos tanácsát.

visszér traumeel

A gyógyszert csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó.

Kérdés esetén forduljon orvoshoz, gyógyszerészhez!

Visszércentrum - Visszér, visszerek kezelése, gyógyítása injekcióval, lézerrel

Fontos információk