Visszér télen

Termékek VISSZÉR ELLENI KÉSZÍTMÉNYEK kategóriában

Fogyasszon C-vitaminban gazdag gyümölcsöket, zöldségeket!

visszér télen

Tornáztassa lábait munka vagy utazás közben! Vénástorna A lábizom-erősítő gyakorlatok segítenek a lábak, valamint a vénás rendszer egészségének megőrzésében.

A mozgás fokozza a vérkeringést, ami csökkentheti a visszeres panaszokat. Gyógyszeres kezelés A visszeresség kezelésében fontos szerepet játszik a heparin, mely egy természetes eredetű, véralvadásgátló hatású anyag.

Hol tudom megvenni? Visszér télen tehetünk télen a vénák egészségéért? Télen, a fagyos mínuszokban vastag harisnyák, meleg nadrágok és hosszú kabátok takarása mögé bújnak lábaink, és hajlamosak vagyunk elodázni a nyáron szembetűnő tényeket: az esetleges visszérproblémákat. Pedig a hűvös hónapok is számos lehetőséget kínálnak arra, hogy tegyünk valamit vénáink egészségéért. Séta a szabadban A visszérproblémákkal küzdők jól tudják, hogy sétálni mindig jobb, mint egy helyben állni.

Számos hatása mellett, gyulladásgátló hatóanyag is, amely gátolja az érfalon keresztül történő folyadékkijutást, vagyis a lábduzzanatot, fájdalmas lábfeszülést. Kezeléssel a szövődmények is elkerülhetőek!

visszér télen

A helyes életmóddal, sportolással és kezeléssel a visszeres panaszok enyhítése mellett a súlyos szövődmények kialakulását is megelőzhetjük. A kezeletlen visszérbetegség gyakori szövődménye a felületes visszérgyulladás.

visszér télen

Fontos ilyenkor az életviteli szabályokra való odafigyelés mellett gyulladáscsökkentő gyógyszerek és kenőcsök alkalmazása, továbbá fásli viselése is indokolt lehet.

Súlyosabb esetben lábszárfekély alakulhat visszér télen, ami a visszérbetegségek végstádiuma.

Mások számára azonban fájdalmat és kellemetlenséget okozhatnak, és a visszérbetegség néha súlyosabb problémához vezethet. A visszerek leggyakrabban a lábakon jelennek visszér télen. Akkor fordulnak elő, amikor a véna szelepei nem működnek megfelelően, tehát a vér nem áramlik vissza hatékonyan a szív felé. A betegség egészségügyi okokból ritkán igényel kezelést, de ha duzzanat és lábfájdalmak alakulnak ki, akkor mindenképp komolyabb odafigyelést igényel.

Lábszárfekély esetén nemcsak a sebgyógyítás nehéz és hosszadalmas feladat, hanem a kiújulás megelőzése is legalább olyan nagy kihívás.

Fontos információk