Visszér múmia

ARANY MÚMIJÓ TABLETTA

Fertőzésgátló, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatása révén csökkenti a szervezet fogékonyságát az influenzával és vírusokkal szemben, erősíti az immunrendszert, így betegségek megelőzésére és leküzdésére is kiváló, szívre ható, koleszterinszintet csökkentő étrendkiegészítő készítmény.

Ciprus herbatea keverék

Segíti a szervezet folyadékegyensúlyának fenntartását, szabályozza a hormonháztartást, kedvezően befolyásolja az enzimek és az immunrendszer működését. Visszér múmia antibiotikumokkal ellentétben a múmijó széles hatás-spektrummal rendelkezik és semmilyen allergikus, vagy toxikus hatása nincs.

  1. Rapai Ágnes Honlapja - akadálymentes változat
  2. Mi a sílécek visszeres
  3. Visszér és a keményedés a lábon
  4. Hogyan kezeljük a visszér fájdalommal
  5. Visszérkutatási módszerek
  6. Lábak és visszér

Erősíti a szervezetünket a megterhelő évszak- és időjárás-változásoknál is, ill. A szervezet fizikális és mentális segítője, ezzel megteremtve a hosszabb élet lehetőségét.

Karlovy Vary visszér kezelése

Múmijó történelem Az emberiség több mint éve ismeri és használja ezt a csodálatos képződményt. A múmijó a görög mumia szóból ered, amely épen megőrzött testet, múmiát jelent.

a lábak bőrének sötétedése visszeres fotóval

A múmió magas sziklák között, sok évtized alatt, több rétegben képződött anyag, amely főleg Oroszország ázsiai területeinek világtól elzárt, kizárólag gyógynövényekben és ásványi kincsekben gazdag területein, magas, sziklás hegységeiben méteres magasságban található kőzetek repedéseiben elraktározódott gyantás anyag.

Előfordul Kazahsztán, Kirgizisztán, Mongólia hegyes-sziklás vidékein is. A helyi lakosok a kemény kőzetekből, visszér múmia mélyéről gyűjtik össze.

Készítsen egy perces felöntést, majd még kétszer öntse fel egyre hosszabban. A herbateákat tartsa az általunk adott jól zárható tasakban, hűvös, napfénytől védett helyen, akár hűtőszekrényben. A házhoz vezető út mellett emelkedőt.

Az Arany Múmijó tiszta, tabletta formátumban már hazánkban is megvásárolható. Egyedülálló növényi kivonat, amely tucatnyi ásványt tartalmaz; hat aminosavat, A- B- C- és P-vitamint citrint.

Bor Mámor Provence

Ezen kívül találhatunk benne nyomelemeket és makro-elemeket kobalt, nikkel, réz, cink, mangán, króm, vas, nátrium, kálium, magnézium stb. Rendkívül gazdag humin-savban, mely erőteljes természetes elektrolit. A humin-sav részt vesz a sejtanyagcsere folyamatában, elősegíti visszér múmia sejtlégzést, növeli a fehérje-anyagcserét és a sokszorosító enzimek aktivitását, fokozza a sejthártya áteresztőképességét, a sejtosztódást és a visszér múmia.

visszér ellen küzdünk

A hegyek gyomrából származó múmijó közel fajta anyagot tartalmaz, 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes szteroidokat, foszfolipideket, természetes szteroidokat, terpiniodokat és polyphenol vegyületeket, vitaminokat, olajokat és más biológiailag aktív anyagokat.

A múmijó igazi ritkaság számba menő kincs, amelyet a föld ajándékoz nekünk, és amelynek lelőhelyeire a mai napig nem derült fény, azokat ugyanis titokban tartják, és ez a titok évszázadok óta apáról fiúra száll.

Fizikai aktivitás és visszér és kemoterápia esetén a sejtek sértetlenségét biztosítja. Növeli a máj méregtelenítő képességét, segíti a szennyező anyagok növényvédő szerek, gyomirtó szerek lebontását. Helyreállítja visszér múmia sérült sejtek elektromos egyensúlyát és semlegesíti a mérgező anyagokat.

Ciprus herbatea keverék

Enyhíti a klimax kellemetlen tüneteit, nőgyógyászati fertőzések tüneteit megszünteti, a rendszertelen menstruációt helyreállítja, megteremti a hormonális egyensúlyt. A múmijó szedése általában 3 hónapig ajánlott. Az első 10 napig 2x1 darabot reggeli és vacsora előtt, a következő 10 nap alatt 2x2 db-ot reggeli és vacsora előtt, végül 10 napig 2 darabot reggeli előtt langyos vízzel lenyelve kell bevenni.

  • Tisztelt Doktor Úr.
  • Nem fizette ki korábbi munkavállalóit.

Ha az első kúrán túl vagyunk, akkor már csak napi 1 db-t szedjünk.

Fontos információk