Visszér 911. Dr. Vadász Gergely

visszér 911

hogyan lehet visszérgyógyulni 1 nap alatt

A Fort Smithben lakó Debra Stevens az újságkihordói napi rutinját teljesítette, amikor a kocsijával egy árokba csúszott, és beszorult az autóba. Az áradás kezdte elérni az autóját is, ezért kétségbeesésében felhívta visszér 911 et.

visszér kezelésére Penzában

Az eredmény egy 22 perces telefonbeszélgetés lett, amiben a diszpécser többször meglehetősen kioktató stílusban beszélt Stevensszel, nem igazán próbálta megnyugtatni a bepánikolt nőt. Ami még nagyobb probléma, hogy rosszul mérte fel az eset súlyosságát, és ugyan mentők és rendőrök már 12 perccel a telefonhívás visszér 911 a helyszínen voltak, a speciális mentők csak egy órával a telefonhívás után értek a helyszínre.

beszivárgás visszér műtét után

A helyi rendőrfőnök azt mondta, kivizsgálják az esetet, mert tényleg felháborító ahogy a diszpécser a balesetet szenvedett nővel beszélt, de szakmai szempontból fontosabb probléma, hogy miért nem értékelte megfelelően a hívást. Hozzátette, a diszpécser nem tett semmi törvénybe ütközőt, de még csak a szabályzatokat sem szegte meg valószínűleg, de ezt is vizsgálják még.

Kirúgni egyébént már csak azért sem fogják, mert a diszpécser a felmondási idejét töltötte az eset idején, ez a hívás volt az utolsó visszér 911 mielőtt távozott a szervezettől.

8 megoldás Visszerek ellen

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál. Indamedia Csoport.

wumen visszér

Fontos információk