Triphala visszér

triphala visszér

triphala visszér

Letöltések Termékleírás 3 gyümölcs kombinációjából készült étrend-kiegészítő a jó visszér és súlyok. Kiválóméregtelenítő készítmény. India ősi gyógyászata az Ayurveda a Triphalát klasszikus béltisztító formulaként tartja nyilván, és évezredek óta használja a szervezet hatékony, mégis gyengéd méregtelenítésére.

A készítményben lévő 3 gyümölcs Emblica officinalis, Terminalia chebula és Terminalia belerica összehúzza és kíméletesen stimulálja a beleket, elősegítve a megfelelő kiválasztást.

triphala visszér

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első! Értékelést írok Ennyi csillagot adok Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték.

triphala visszér

Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

GoodCare Triphala kapszula 60db részletes leírása

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, triphala visszér az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így a csomagolás, a termék fotók, az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben triphala visszér el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.

triphala visszér

Ha bármilyen kérdésed van, vagy a Bijó sajátmárkás termékekkel Organika termékcsalád triphala visszér tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a Bijó Vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Bijó saját márkás termékről van szó.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk és termékfotók rendszeresen frissítésre kerülnek és mindent megteszünk a minél pontosabb adatok naprakészen tartásáért, a Bijó nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért különösen az allergén és egyéb mentességet jelző jelölések és információk vagy termékfotók utánamely azonban a Te jogaidat semmilyen módon nem érinti.

triphala visszér

Jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Bijó Élelmiszer Kft. Legutóbb megtekintett termékek.

triphala visszér

Fontos információk