Citrosept visszér

citrosept visszér

Betegtájékozató Bioextra Grapefruit mag kivonat 20ml MegtekintésElrejtés Grapefruit Citrus paradisi gyümölcs magjából és húsából extrakcióval készült arányú kivonat.

citrosept visszér

Hatóanyagai: a mag kivonat citrus bioflavonoidokat tartalmaz. Fontosabb alkotórészei: naringin, izoszakuranetin, heszperidin, neoheszperidin, poncirin, roifilin, nobelintin, kemferol- dihidrokenferol- apigenin- és kvercetin glikozidok.

Hatása: A citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a C vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják.

citrosept visszér

A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges un. A kivonat baktérium- és vírustörzs, valamint gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy hígításban gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.

citrosept visszér

A szokásos mikróbaellenes anyagokkal összehasonlítva tízszer-százszor hatékonyabb, ugyanakkor sokkal gyorsabban citrosept visszér ki a hatását. A citrosept visszér és bélbetegségek adjuváns kezelésére, gombafertőzések, meghűléses eredetű megbetegedések, fogínygyulladás és hüvelyfertőzés esetén alkalmazható.

citrosept visszér

Meg lehet próbálni krónikus fáradtság, Candida-fertőzés, és AIDS-betegség esetén az immunrendszer stimuláló hatása miatt. Ivóvíz fertőtlenítésére, felületi fertőtlenítőszerként és konzerválószerként is hatásos.

citrosept visszér

Fontos információk