Astragalus visszérrel. Hatóanyagok:

astragalus visszérrel

Ez a termék jelenleg nem kapható.

astragalus visszérrel

Kérjük, válasszon másik terméket! A baktövis kivonat támogatja a szervezet természetes védekező képességét, antioxidánsként segíti a sejtek szabad gyökökkel szembeni védelmét. A C-vitamin támogatja az immunrendszer működését, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

astragalus visszérrel

Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez. Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

astragalus visszérrel

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott astragalus visszérrel étrendet és az egészséges életmódot. Adagolás: Napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

astragalus visszérrel

Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat.

astragalus visszérrel

Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz. A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. Legnépszerűbb termékeink.

astragalus visszérrel

Fontos információk